One Tree Hill: Chad Michael Murray tilbake i siste sesong

Helt siden Lucas og Peyton kjørte inn i solnedgangen i slutten av sesong 6, så har spekulasjonene gått høyt om og eventuelt når de ville gjøre et comeback eller i det minste en gjesteopptreden. Svaret er her: Lucas vender tilbake i en episode i siste sesong av serien. 

Chad Michael Murray vil altså vende tilbake som Lucas for en episode. Etter sigende kommer han tilbake til Tree Hill etter at Haley (Bethany Joy Galeotti) ber han om hjelp med et foreløpig ukjent problem.

Lucas vil imidlertid komme i ensom majestet. Peyton (Hillary Burton) vil ikke komme med han. Burton er opptatt med familie, barn og sin faste rolle i USA-serien White Collar.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

4 Responses to “One Tree Hill: Chad Michael Murray tilbake i siste sesong”

  1. Sikkert mange OTH fans som er glade! jeg selv har falt ut at serien etter sesong 6 eller så. Men vurdere å kjøpe samleboks med alle sesongene etter siste sesong er over. Men har hørt at serien ikke ble helt det samme etter Chad Michael Murray og Hillary Burtons karakterer gikk ut av serien.

    • Jeg er i samme bås som deg. Falt også av etter sesong 6 og har de siste to sesongene liggende klar på en ekstern harddisk, men har ikke somlet meg til å se på dem.

      Har fått mange forsikringer fra fans av serien om at de siste sesongene også er verdt å se, men har så mange andre spennende serieprosjekter på to-watch-lista at jeg enda ikke har kommet så langt. Men kommer nok også til å se dem etter hvert.

  2. Jaa, jippi! Skal bli så digg å se han igjen på OTH 🙂

  3. Hihih, gleder meg! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: