Alphas: Fornyet for sesong 2

‘Alphas’ returner på Syfy neste år, for en ny sesong på 13 episoder. Første sesong avsluttes 26. september på kanalen.

Alphas’ en actionfylt thriller fra manusforfatter Zak Penn (The Avengers, X-Men: The Last Stand) og Michael Karnow.  I serien blir fem vanlige mennesker ført sammen for å danne en ekstraordinært team av “alphas” – mennesker med unike evner til å strekke hjernens kapasitet langt over det normale, slik at de får overmenneskelige fysiske og mentale evner.

De forskjellige medlemmene spilles av Warren Christie (October Road) spiller i serien Cameron, som kan forsterke raskheten sin; Malik Yoba (New York Undercover) spiller Bill som får en overnaturlig styrke; Laura Mennell (Watchmen) spiller Nina, som kan overtale folk til å gjøre ting; Ryan Cartwright (Bones) spiller en ung gutt med autisme som kan se datatrafikk fra hvor som helst; Og Azita Ghanizada (Castle) spiller Rachel, som kan forsterke sansene sine.

Teamet er en del av Departement of Defence og blir ledet av en neurolog og psykolog med navn Dr. Lee Rosen (spilt av David Strathairn), som er ekspert på alfa-fenomenet. Teamet etterforsker saker som peker i retning av andre med alpha-evner.

Gjennom sesong 1 har Lindsay Wagner (The Bionic Woman), Alaina Huffman (Stargate Universe), John Pyper-Ferguson (Battlestar Galactica), Summer Glau (Firefly), Garret Dillahunt (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Rebecca Mader (Lost)  og Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation) gjestespilt på serien.

Artikkeltekst hentet fra Serienytt.no, forfatter Steffen Linus Jensen Stø

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “Alphas: Fornyet for sesong 2”

  1. Det er kanskje tidenes DÅRLIGSTE “sci-fi” serie. kan ikke fatte at de faktisk har gitt ok for sesong 2. Syfy i seg selv har blitt en elendig kanal.

    • Hehe, Alphas er en tanke “blass”… Jeg synes premisset om mennesker med utvidede sanser er spennende, men dette teamet blir litt vel puslete og sakenr litt dølle. Og personlig så har jeg lyst til å filleriste Dr Rosen innimellom for han er så utrolig treg.

      Jeg ser litt på Haven og Warehouse 13 innimellom, men blir ikke bergtatt av disse seriene heller. Syfy har utvilsomt vært sterkere før, ja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: