Promoer for en rekke tilbakevendende serier

Det nærmer ny sesong for mange serier. Her kan dere se en rekke promoer for tilbakevendende serier.

THE MENATLIST:

Patrick Jane tok sin ultimate hevn på Red John i sesongfinalen. Konsekvensen av drapet er at han nå er bak murene…

COMMUNITY:

En herlig latterlig serie som jeg varmt anbefaler. Denne sesongen kan vi glede oss til opptreden fra John Goodman også 🙂

THE GOOD WIFE:

Den Emmy-nominerte serien The Good Wife er tilbake med nye intriger rundt Alicia Florrick (Julianna Margulies), hennes kolleger, venner og familie.

CRIMINAL MINDS:

Sept. 21 er ‘Criminal Minds’ tilbake på CBS. Den avslører også en twist ved en karakter som man skulle tro ikke skulle komme tilbake på serien.

GOSSIP GIRL:

Femte sesong av Gossip Girl står for tur. Vil Blair gifte seg med prinsen? Vil Serena endelig få skikk på livet sitt? Hvem er gravid? Hvordan går det Dan sin bok? Og hvem i huleste er egentlig Gossip Girl? Du får antagelig svar på noen av disse tingene i kommende sesong 🙂

90210:

High school er over, men sjokkerende få av våre 90210-venner vil faktisk starte college. Vil Adriana oppnå tilgivelse? Vil Navid og Silver leve lykkelige resten av sesongen? Vil  Annie starte som eskortepike? Vil Liam bli modell? Er Naomi virkelig gravid?

BONES:

Bones er tilbake med sesong 7 og etter en overraskende tvist i sesongfinalen i vår, så er nå Brennan gravid med Booth sitt barn. Kos dere med et klipp fra første episode.

FRINGE:

Hvor er Peter Bishop? Følg med i sesong 4 for å få svaret 🙂

NCIS / NCIS LA

Både ‘NCIS’ og ‘NCIS: Los Angeles’ er også klar for en ny sesong i september, deres kommende sesonger har premiere 20. september.

 DEXTER

Alles favoritt-seriemorder, Dexter, er tilbake og denne gangen med en rekke nye, spennende karakterer. I dette klippet blir vi presentert for disse.

HAWAII FIVE-0

Vil teamet klare å komme seg ut av knipa fra sesongavslutningen?

THE VAMPIRE DIARIES

CASTLE

THE BIG BANG THEORY

GREY’S ANATOMY

DESPERATE HOUSEWIVES

HOW I MET YOUR MOTHER

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

One Response to “Promoer for en rekke tilbakevendende serier”

  1. Mye spennende i vente:) Gleder meg bl.a GG, Vampire Diaires, Criminal Minds,NCIS/NCIS:LA, TBBT,Desperate Housewives. Men ser Bones fra starten av,er på sesong 3 nå. hehe nærmer meg sesong 4. Grey’s anatomy prøver jeg å holde meg til på tvkassa:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: