SerieFreaks SerieScoop: Spoilers fra Chuck, Castle, Bones, Glee mfl

Her er nok en samling spoilers fra diverse serier som Hawaii Five-0, Mad Men, Bones, Glee, Chuck mfl.

Hawaii Five-0 | “Vi sender episode på selve Halloween i år,” forteller executive producer Peter Lenkov. “Vi skal derfor lage en episode fylt med spøkelseshistorier.” Vi kan forvente at McGarrett vil besøke skumle gravplasser og steder hvor det har blitt foretatt menneskelige offer. McGarrett tror på det, men tradisjonen tro så er Danny skeptisk.

Mad Men | Vi vil få en ny skuespiller som skal spille Don og Betty sin sønn, Bobby. Dette fordi Jared Gilmore valgte å heller bli fast karakter på ABC-serien Once Upon A Time heller enn de syv episodene Mad Men kunne tilby han. Jared hadde et tips til sin etterkommer, nemlig å være forsiktig rundt January Jones (Betty Draper). Etter sigende så er hun ikke like medgjørlig som de andre…

Glee |Ryktene skal ha det til at Brittany vil stille til valg som klassepresident. I tillegg så skal det være en spennende/hysterisk morsom historie bak bildet av Brittany til høyre her og vi vil finne ut hva det er i episode 2…

I tillegg vil en ny glee klubb gi New Directions fersk konkurranse. Og dette er en gruppe svært nær…

Chuck | Community‘-skuespiller Danny Pudi (Abed) vil ikke spille Abed når han dukker opp i en episode av Chuck, nærmere bestemt episode 5. Karakteren har noe med Vic Sahay sin karakter (Lester) og ryktene skal ha det til at du må følge nøye med. “Hvis du blunker på feil sted, så går du glipp av meg”, fortalte Pudi.

Og hva skjer hvis verdens beste super-computer, the Intersect, møter verdens mest farlige computer-virus? Teamet finner ut av dette når veien krysser en tidligere hacker som nå holder hus i en sekt kalt The Church of the Eternal Wind. Sektens lettkledde sjeleleder kan virke snodig, men i all hemmelighet er hun like kald og ond som Volkoff.

Community | Apropos Community, så er et interessant spørsmål hva som skjer med Britta neste sesong. Eller retter sagt hvem.. Svaret er Troy!  “Det mellom Britta og Troy har vært omtrent som det mellom Jeff og Annie tidligere – for vagt til at de andre karakterene har lagt merke til det,” kommenterer Alison Brie (Annie). “Det er veldig vagt og jeg vet ikke om det bare er en tiltrekning eller noe mer. I den tredje episoden vil Jeff og Annie på en måte legge merke til Britta/Troy og de går litt bananas ettersom de begge har historie med disse karakterene.”

Bones | Det ser ut til at vi kan få et glimt av pappa Booth i en av de første episodene, når David Boreanaz sin karakter husker tilbake til barndommen, mer spesifikt den gangen han og faren så på World Series sammen. Serien er nå på jakt etter en 8-åring som skal forstille Booth som snørrunge.

How I Met Your Mother | I sesongens første episode så oppfordrer Lilly Robin å være ærlig rundt følelsene for Barney. Robin setter opp en front som om hun ikke ønsker noe mer med Barney og Lily utfordrer henne til å fortelle Barney at det ikke. Noe magisk skjer så, men foreløpig ingen informasjon om hva eksakt, så her må vi nok benke oss for å finne ut av det.

Castle | I begynnelsen av sesongen vil Beckett og Castle være fra hverandre. Det sies at beslutningen om å ta et skritt tilbake fra samarbeidet er Beckett sin. Hun vil muligens gå så langt som å lyve for å holde Castle på avstand. Men Stana Katic (Beckett) tror at dette er kalkulert fra hennes side. “Hun tar en voksen avgjørelse om å ikke kaste seg hodestups inn i noe fordi hun ikke vil ødelegge det. Hun er forelsket i han. Hun har vært sammen med andre, men han er den eneste hun har vært forelsket i.” Høres lovende ut egentlig..

 Nikita | Vi vil  kanskje møte Nikita sin pappa. Ved å bruke informasjon de fant på den svarte boksen så vil Nikita og Michael spionere på en tidligere CIA-agent som de tror muligens kan være hennes biologiske far. Han har gått under jorden og jobber mot myndighetene. Men hvor troverdige er egentlig informasjonen på disse boksene?

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: