Misfits: Sesong 3 trailer + webisode

Den britiske serien Misfits står ovenfor sesong 3. Se trailer og webisode om hvordan Nathan forlater serien.

Misfits er en britisk serie fra kanalen E4 som følger fem outsiders som, under samfunnstjeneste, blir truffet av lyn fra en storm og etterpå finner ut at de har fått spesielle evner.

Knallharde Kelly (Lauren Socha) kan plutselig høre hva andre tenker, den uthengte, tidligere sportshelten Curtis (Nathan Stewart Jarrett) oppdager at han kan skru tiden tilbake når han angrer på noe og party-jenta Alisha (Antonia Thomas) kan forårsake seksuell opphisselse på høyt plan når folk tar på henne. Den svært så sky Simon (Iwan Rheon) kan gjøre seg usynlig når han føler seg ignorert, noe som gjør det vanskeliger for munnrappe Nathan (Robert Sheehan) å svelge det faktum at han tilsynelatende er uberørt og ikke har fått noen evner i det hele tatt.

Spesielle evner til tross, så vil ikke disse mistilpassede personene bytte ut ankel-låser og mobiltelefoner med kappe og tights. I stedet så oppdager de hvor hardt livet kan være når du er stuck med en superkraft du slettes ikke har lyst på.

Her kan dere kose dere med trailer for sesong 3 av serien.

Nathan forlater Misfits  – webisode

Nathan (Robert Sheehan)

Robert Sheehan sin karakter Nathan har vært en av seriens mest populære og nyheten om at han nå velger å forlater Misfits etter sesong 2 slo hardt ned blant fansen. Mange stiller seg nå spørsmål om de resterende karakterene + den nye misfiten vil kunne klare å bære serien videre.

Nathan vil ikke være å se i sesong 3, men det ble i dag sluppet en webisode som viser hvorfor han ikke er tilbake i oransj kjeledress når serien starter opp igjen. Her kan dere se denne.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: