Make It Or Break It fornyet, The Lying Game får utvidet sesong

ABC Family gir Make It Or Break It fornyet tillitt, og utvider sesongen for nykommeren The Lying Game. Fire nye piloter er også bestilt. Les mer her. 

ABC Family har lagt bak seg sin sterkeste sommer på lenge med gode seertall for de egenprodusert seriene Pretty Little Liars, The Secret Life of the American Teenager, nykommerne Switched at Birth og The Lying Game. Switched at Birth har allerede fått grønt lys for en ny sesong, og nå har også Make It Or Break It blitt fornyet i noe som antagelig blir seriens siste sesong. I tillegg vil den nye serien The Lying Game få utvidet sin første sesong.

The Nine Lives of Chloe King derimot er kansellert.

“The Lying Game” er en dramaserie som følger Emma, en jente som har gått inn og ut av fosterhjem hele livet. Hun oppdager at hun har en identisk tvillingsøster, Sutton, som ble adoptert av rike foreldre og tilsynelatende lever det perfekte liv. Ved deres første møte så overtaler Sutton Emma til å bytte plass med henne, slik at hun kan dra til LA og lete etter deres biologiske  mor. Da Sutton ikke dukker opp et par dager senere som avtalt, så må Emma avgjøre om hun skal avsløre hvem hun er eller risikere sin egen sikkerhet i håp om å finne ut hvor søsteren befinner seg, sammen med sannheten om hvorfor de ble skilt i det hele tatt.

Liker du serier som Pretty Little Liars, så vil du nok like denne serien. Serien er basert på bøker av samme forfatter som PLL.

Les mer om serien  The Lying Game

“Make It or Break It” vil være tilbake med ny sesong som en oppvarming før OL. Serien handler om gymnaster på høyt nivå som jobber frem mot en plass på det amerikanske landslaget til OL i 2012. Lederen av jentene er Payson, en målbevisst og fokusert jente, Kaylie, som er grasiøs og ser ut som en modell og Lauren, et fyrverkeri som ikke vil la noe stoppe henne på veien. Alle tre har trent hele livet for dette øyeblikket og nå er tiden kommet for å teste alt de noensinne har lært.

“Switched at Birth” forteller historien om to tenåringsjenter som oppdager at de tilfeldigvis ble forvekslet på sykehuset etter fødselen. Bay Kennish vokste opp i en velstående familie med to foreldre og en bror, mens Daphne Vasquez, som mistet hørselen i tidlig alder, vokste opp med en enslig mor i et arbeiderklassemiljø. Dramatikken utløses når familiene møtes og strever med å leve med hverandre for jentene sin del.

PILOTER

ABC Family har også bestilt tre nye piloter som potensielt kan ende opp som nye serier neste år. Her er en kort beskrivelse av disse.

Bunheads | Dette er en dramaserie om Michelle, en showgirl i Las Vegas, som impulsivt gifter seg med en mann og flytter til den søvnige kystbyen han er fra. Her får hun en usikker rolle i sin nye svigermors danseskole.

Intercept |Dette er en action og teknologidrevet dramaserie om en gruppe college-studenter som blir kuppet til å løse kriminelle saker etter at en deres tekniske duppeditter plukker opp samtaler på hele vestkysten av USA.

Baby Daddy |  Dette er en komedie om Ben, som i 20-årene, overraskende blir far til en jentebaby når hun blir droppet på døra av eks-kjæresten. Ben bestemmer seg for å oppdra jenta med hjelp fra moren sin, broren, sin beste venn som er en jente og som er hemmelig forelsket i han.

Er det bare meg, eller høres den siste der ut som en kjip kopi av Raising Hope?

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

One Response to “Make It Or Break It fornyet, The Lying Game får utvidet sesong”

  1. Jeg elsker Make it or Break it og ble skikkelig glad da jeg fant ut at den ble fornyet. Men er litt lei meg for at The Nine Lives of Chloe King ble kansellert. Jeg likte den serien så godt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: