Glee: Behind the scenes, Emma sine foreldre, Mercedes in Love, og bad girl Sugar.

Denne uka er Glee tilbake med sesong 3. Sjekk ut første musikalske sniktitt, se behind the scenes video og les hint om hva vi kan forvente oss i kommende sesong. 

Tirsdag 20.september er GLEE tilbake på skjermen. Det blir spennende å se om de klarer å hente frem magien fra sesong 1. Personlig var jeg ikke fornøyd med forrige sesong. Det ble i overkant mye fokus på gjesteroller, musikalske hyllester og for lite på kjernen i serien, nemlig tenåringene. Serieskaper Ryan Murphy har lovet at de skal tilbake til “røttene” denne sesongen, så da gjenstår det å se om de lykkes.

Her er en video fra settet, innspilling av episode 3.01 “Purple Piano Project.”

 

Klaine “going strong”, Rachel sin mamma tilbake og andre sesong 3 hint.

Quinn – rødhåret bad girl?

Forrige sesong så vi en mykere Quinn enn i sesong 1 hvor hun var skolens mest populære og relativt skruppelløs i sin oppførsel. I sesong 2 havnet hun på andre siden av gjerdet og brukte mye tid på å vinne tilbake mistet popularitet. Etter det glimtet vi har fått av Quinn fra tidligere promoer, så ser det ut til at det er en mer bad-ass variant vi får stifte bekjentskap med i begynnelsen av sesongen. Sjekk ut hennes intro her:

 

Emma sine foreldre

Gled dere til å møte herr og fru Pillsbury! Kan Emma sine foreldre være like uptight som datteren? Det vil vi antagelig få svaret på i løpet av sesongen. Don Most og Valier Mahaffey skal spille Rusty og Rose Pillsbury.

Nå er du kanskje nysgjerrig på hvorfor vi vil stifte bekjenskap med Emma sine foresatte? Er det bare en hyggevisitt, eller kan Will ha seriøse hensikter av den romantiske sorten?

Og apropos foreldre… Mike Chang sine foreldre vil også få tid på skjermen i kommende sesong. De vil bli spilt av Keong Sim og Tamlyn Tomita.

Give Glee som Sugar!

Nytt fjes på McKinley High dette året er bad girl, Sugar. Hun spilles av Vanessa Lengies, og som videoen under bekrefter, så vil hun garantert få noen bitre fiender på skolen og i Glee-klubben…

Mercedes in love

Mercedes brukte mye av sesong 2 med en veldig “hell to the no” holdning. I sesong 3 vil vi se en mykere side av henne, i følte Amber Riley. Grunnen til det er enkel – Mercedes har fått seg kjæreste og er skikkelig forelsket. Hun kler seg annerledes og er mer jentete enn vi er vant til å se henne.

Rachel, Finn og Kurt forsvinner IKKE etter sesong 3!

Lamarcus Tinker (Cougar Town) spiller Mercedes sin kjæreste. Han spiller på McKinley Titans fotballaget og heter Marcus. Hvorvidt det vil bli en duett mellom turtelduene er ikke sikkert. Amber aner nemlig ikke om Lamarcus kan synge eller ikke…

Da vi sist så Mercedes i sesongfinalen, så var det store sjokket at hun og Sam (Chord Overstreet) holdt henner og virket å være et uventet par. I etterkant så har Chord Overstreet valgt å forlate serien, noe som satte en effektiv stopper for den romansen. I følge Amber Riley så vil det faktum at Sam ikke lenger er der bli adressert i serien.

 

This slideshow requires JavaScript.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: