Supernatural: Hva kan vi vente oss i sesong 7?

Kan Castiel gjøre ting godt igjen? Vil Sam bli gal av minnene fra helvete? Og hva i alle dager driver Dean med? Få ferske hint her!  

Supernatural er tilbake med sesong 7 fredag 23.september. Da vi forlot gutta hadde Castiel akkurat fordøyd en haug med sjeler og blitt Gud, Sam sin mentale vegg ble knust i fillebiter og alle minnene fra helvete veltet over han. Hva kan vi vente oss fremover? Noen av svarene får du her.

DEAN MED SKYLDFØLELSE | Attention alle Dean-fans. Denne sesongen vil storebror Dean få mye å gjøre. Han vil ha mange issues å stri med og produsent Robert Singer lover oss en mer “humpete reise” rent følelsesmessig. I episode 4 kommer et viktig snupunkt når Dean blir stilt for retten av en egyptisk gud. Her handler det om skyldfølelse, og Dean vil ha et annet syn på dette enn vi har sett i tidligere sesonger.

Og når det gjelder Impalaen, så starter den sesongen som et salig vrak. Men fatt mot, den vil komme tilbake.

SAM PÅ KANTEN AV GALSKAP | Du husker sikkert at den mentale veggen i hodet på Sam ble knust av Castiel i sesongavslutningen. Resultatet av dette blir ikke pent… Og slike fæle hemmeligheter er vanskelig å skjule. Han vil ikke klare å skjule det særlig lenge og det hele eskalerer dramatisk i episode 2. Han blir faktisk presset så langt at han står i fare for å miste forstanden totalt.

Til tross for at Sam forsøker å holde dette hemmelig, så vil det være viktig for brødrene denne sesongen å holde sammen. De har ikke så mange å støtte seg til lenger og trenger hverandre mer enn noensinne.

Sniktitt – se Sam, Dean og Bobby knele for Castiel.

KORRUPT CASTIEL | Gjør deg klar for en ny og skremmende Castiel ettersom den tidligere engelen drar på et skikkelig drapskalas og rydder unna alle han føler gjør ting i Guds navn på en korrupt og gal måte. Castiel selv mener selvsagt at han utfører gode gjerninger. Og han gjør ting han mener ex-Gud burde ha gjort for lenge siden. I tillegg er han ute etter å ta sine gamle venner som han forlot han.

VESENER FRA SKJÆRSILDEN | Den nye bad-guyen er eldre enn både mennesker og engler. Men visste du at bibelske monstre liker å feste? Disse har ikke kommet til jorden bare for å være onde, men vil helst ha det så morsomt som de kan. Hva deres ultimate plan er, er ikke avslørt, men de er smartere enn mange og de vil absolutt ikke tilbake til skjærsilden. Jorden er som et slags edens hage – litt korrupt men full av muligheter og det er mange retninger de kan ta dette lover seriesjef Sera Gamble.


NYE OG GAMLE FJES |
 Vi må ikke avskrive kreativiteten til Crowley selv om Castiel har sendt han vekk. Crowley er den ultimate selvopptatte karakteren og han finner alltid en måte å snu ting som skjer til sitt eget beste. Han finner ut akkurat hvordan han skal stille seg for å få mest ut av det selv om det er en maktendring denne sesongen.

Vi vil også stifte bekjenskap med en annen av Bobby sine “venner”. Vedkommende vil være til god hjelp når brødrene blir tvunget til å “forsvinne ut av syne” i større grad enn før.

DET BESTE AV RESTEN | En av gutta vil tidsreise igjen, denne gangen til 1944. Men det vil ikke være via engel-kraft denne gangen. Det viser seg at en av sakene de prøvde å løse i 1944 er den samme som Sam og Dean nå sliter med.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

4 Responses to “Supernatural: Hva kan vi vente oss i sesong 7?”

  1. Uh,mye spennende i vente! Gleder meg til sesongstart!

  2. jeg tror kanskje at de burde ha sluttte etter sesong 5.
    men man vet da aldri; kanskje det tar seg opp. alle muligheter er jo til stede.

    • Planen til Eric Kripke var jo å avslutte etter fem sesonger, og han gav seg jo også da. Nå er han bare med i en mer rådgivende rolle. Helt ærlig så må jeg innrømme at jeg synes Supernatural var bedre de første sesongene. Men jeg klarer fremdeles å kose meg med serien, kanskje mest fordi jeg hadde skrudd ned forventningene betraktelig også etter sesong 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: