Prime Suspect (US) og The Walking Dead sesong 2 på Fox Crime i høst

Ventetiden på The Walking Dead sesong 2 er snart over. Sesongen har premiere på Fox Crime i oktober sammen med den nye serien Prime Suspect (US). Datoene ser du her!

PRIME SUSPECT | 11.oktober kl. 22:00

Bare 19 dager etter USA har Fox Crime premiere på Prime Suspect; en amerikansk versjon av den britiske serien med Helen Mirren i hovedrollen.

Møt etterforsker Jane Timoney (Maria Bello) som jobber hardt for å bli akseptert i et mannsdominert drapsavsnitt i New York. Timoney er bestemt på å bevise seg selv der hun håndterer de brutale realitetene i en kriminell verden, slåss mot teamets misoppfatninger, samt balanserer sitt forhold til sin far og sin kjæreste. Timoney viser seg som et naturtalent i en jobb hun elsker, men vil det koste henne mer enn hun er villig til å ofre?

 

THE WALKING DEAD SESONG 2 | 20.oktober kl. 22:00

Den internasjonale seersuksessen The Walking Dead returnerer med en ny sesong bestående av 13 episoder, og Fox Crime Norge lanserer serien kun fire dager etter USA. 

I sesong 2 vil Rick og de andre overlevende bevege seg vekk fra Atlanta og til landsbygda for å prøve å skape et trygt liv for seg selv.
På deres reise i et øde USA står de ovenfor usigelig grusomhet. Vil deres personlige rivalisering ødelegge hverandre?

Nye karakterer i sesong 2 av The Walking Dead

Har du ikke sett sesong 1 eller ønsker en recap? Rydd plass i kalenderen lørdag 15. og søndag 16.oktober fra kl 22.00. Da viser Fox Crime alle episodene fra første sesong.

This slideshow requires JavaScript.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: