Boss: Starz-serie med Kelsey Grammer fornyet for sesong 2 – før seriepremieren!

Frasier-stjernen Kelsey Grammer er tilbake på skjermen i den politiske dramaserien Boss på kanalen Starz 21.oktober. Den bør være bra ettersom den allerede er fornyet! Les mer om serien her!

21.oktober har Starz premiere på ‘Boss’ hvor Grammer har rollen som borgermester i Chicago. I dag kom nyheten om at serien er fornyet for sesong 2 – og det tre uker før seriepremieren!

Boss beskrives som en politisk dramaserie som sentrerer rundt Tom Kane (Grammer) som har makten i Chicago og en god tone med folket. Han beskrives som den mest effektive borgermesteren i nyere tider, men plages i kulissene av en sykdom som truer med å ta alt fra han. Han kan ikke lenger stole på eget minne, sine nærmeste allierte eller seg selv. De fleste vet ikke om denne sykdommen til Kane, men hans datter og hans politiske rådgiver vet eller aner at det er noe galt med ham. Dette kommer til å bli den vanskeligste perioden for sjefen. Hvor lenge kan han klare å holde fasaden?

Dette er ikke første gang kabelselskapet Starz fornyer serier tidlig. Også flaggshipet Spartacus: Blood and Sand ble fornyet før serien hadde premiere i 2010.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “Boss: Starz-serie med Kelsey Grammer fornyet for sesong 2 – før seriepremieren!”

  1. var overasket over nyheten, men hadde uansett tenkt å sjekke den ut 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: