SerieFreaks SerieScoop: Nytt fra Hawaii Five-0, Dexter, Psych, Bones mfl.

Her er ukens “blanda drops” – spoilers og nyheter i skjønn forening fra ulike serier!

Hawaii Five-0 | I sesongpremieren stiftet vi bekjentskap med Terry O’Quinn (kjent som Locke i Lost) sin karakter i en gjesterolle. I dag kom nyheten om at besøket på Hawaii er utvidet fra 6 til 9 episoder denne sesongen. Og det kan bli mer…!

Psych | Sesongpremieren 12.oktober åpner med Shawn i full James Bond modus inklusiv smoking og ender med Gus i full krangel (og nesten slåsskamp) med sin verste fiende – en pre-teen som foretrekker den nyeste Star Wars-trilogien fremfor den originale. Og forresten, husker dere den løgndetektor-scenen fra tidligere i sommer? Shawn er ikke den første Lassiter kobler opp til den, og resultatene er mildt sagt interessante…

Dexter | En viktig karakter oppdager Dexter sin hemmelig blodprøve-samling i episode 2. Og det er dessuten mye spennende som hender for Deb denne sesongen, både personlig og profesjonelt. Og Jennifer Carpenter som spiller Deb er begeistret for sesongen, noe dette intervjuet fra Emmy-utdelingen tydelig viser:

George O'Malley sin mamma (Debra Monk) i gjesterolle

Grey’s Anatomy | Vi vil få et gjensyn med George sin mamma denne sesongen. TVLine forteller at Debra Monk er booket for et besøk til Seattle Grace som Louise O’Malley. Dette blir omtrent to år etter at sønnen og legekollega, George, døde etter å ha blitt påkjørt av en buss. Dette vil antagelig vekke masse minner, spesielt for Meredith og Bailey. Det er foreløpig ingenting som indikerer at T.R.Knight vil dukke opp, enten i form av flashbacks eller som et spøkelse som Denny. Men det er vel neppe trolig….

Happy Endings | En av de bedre komediene fra forrige sesong, Happy Endings, har sesongstart denne uken. I sesong 2 kan vi se frem til å se en mer seriøs og hardtarbeidende Max (Adam Pally). Gruppens homofile element er noe atypisk i sin stil ettersom han er en skikkelig slubbert som aldri har penger. Han er imidlertid lei av å være blakk og går hardt inn for å forbedre den økonomiske situasjonen. Han vil faktisk inneha opptil flere jobber, men hva det er vil de ikke avsløre…

Serien startet med at Alex (Elisha Cuthbert) forlot Dave (Zachary Knighton) ved alteret og sesongen avsluttet med hint om at følelser kanskje fremdeles er der. Vi vil få flere hint om dette gjennom sesongen, men foreløpig vil de befinne seg i “kun venner-sonen”.

Once Upon A Time | Serien har premiere 23.oktober på ABC og har allerede generert mye positive kritikk. Interessen for serien minsker ikke akkurat når nyheten om at True Blood’s kuleste bitch, Kristin Bauer von Straten som spiller Eric’s “vampyr-barn” Pam, vil dukke opp i en episode som ond heks. Hun vil være å se i episode 2 som vises 30.oktober på amerikanske skjermer.

Endelig et par! Booth & Brennan

Bones | Er du en av dem som følte deg snytt for scenen hvor Booth og Brennan omsider “gjorde det”, noe som resulterte i den uventede graviditeten? I så fall kan du bare belage deg på at det vil du aldri få se. Fans har lenge spekulert i om vi ville få se øyeblikket i form av flashback i den kommende sesongen, men serieskaper Stephen Nathan avkrefter teorien. “Vi trenger ikke å vise sex-scener på FOX,” sier han. “Slik kan man se på nettet.” I stedet lover han at de vil bli mange scener og øyeblikk hvor vi tydelig vil se hva de føler for hverandre. Emily Deschanel (som nylig fødte en gutt) og David Boreanaz har en så naturlig og god kjemi, at dette vil bli bra. I følge Nathan er resultatet bedre enn han hadde håpet.

The Mentalist | I sesong 4 vil vil få et gjensyn med Morena Baccarin sin karakter. Serieskaper Bruno Heller vil ikke røpe omstendighetene rundt møtet, men sier at grunnen til å ha henne tilbake er at karakteren er “en av de få som kan klare å vippe Jane av pinnen.” Se også opp for Morena Baccarin i Showtime sin nye serie Homeland med Claire Danes i hovedrollen.

One Tree Hill | Lyst på litt info om Nathan? Nathan (James Lafferty) vil forsvinne og være “missing in action”. Etter sigende så vil Hayley gjøre noe som lander Dan urettmessig på politistasjonen, men at de til slutt vil jobbe sammen for å spore han opp.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: