Chuck: Cheryl Ladd skal spille Sarahs mamma!

Den tidligere Charlie’s Angel-stjernen Cheryl Ladd er castet i rollen som super-spionen Sarah Walker sin mor. Her snakker vi innertier!

Nok en gang beviser teamet bak NBC-serien Chuck at de ruler på casting av gjesteroller og biroller. Listen over minneverdige opptredener de siste sesongene er lang, men vi kan jo nevne Timothy Dalton (James Bond), Summer Glau (Firefly, Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Tricia Helfer (Battlestar Galactica), Louis Lombardi (24, Sopranos), Christopher Lloyd (Back to the Future), Mark Sheppard (Firefly, Supernatural). Se oversikt over mange av det mest nerdete gjesterollene her.

I seriens femte, og siste sesong som starter 28.oktober, kan vi også glede oss til mange spennende gjesteroller. Det er tidligere kjent at Mark Hamill (Star Wars), Justin Hartley (Smallville), Jeff Fahey (Lost), Rebecca Romijn (X-Men, Ugly Betty), David Koechner (The Office), Catherine Dent (The Shield), Pudi (Community) og Stan Lee vil dukke opp.

Chuck: Justin Hartley og Jeff Fahey i gjesteroller

Forrige uke ble det kjent av Sarah sin mamma vil dukke opp.  Det ble da spekulert i navn som Carrie Fisher, Rene Russo, Cheryl Ladd, Sigourney Weaver og Lynda Carter. Og nå viser det seg at spekulasjonene ikke var så dumme. Cheryl Ladd, kanskje best kjent som en av de originale Charlie’s Angels fra tv-serien på 70-tallet, skal passende nok spille Sarah sin mamma.

Sarah sin mor vil dukke opp i sesongens 8.episode, og den er ventet å vises i begynnelsen av januar. Det ryktes at mor og datter har en svært komplisert fortid og at de ikke har sett hverandre på fem år.

Chuck sesong 4 gag-reel og DVD-ekstra

Cheryl Ladd kan forøvrig ses som en romantisk interesse for Ducky (David McCallum) i NCIS i oktober.

Chuck starter opp sesongen fredag 28.oktober.

Chuck og Grimm premiere utsatt en uke

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: