Vampire Diaries: ‘Delena’ kjemi, spøkelser og trøbbel for Caroline & Tyler

Seriesjef Julie Plec gir hint om hva vi kan vente oss for “Delena”, Jeremy sine spøkelser og Tyler og Caroline..

Vampire Diaries er inne i sin tredje sesong, og viser ingen tegn til å roe ned forviklingenen både blant menneskelig og overnaturlige skapninger i Mystic Falls. Her er noen hint om hva vi kan vente oss de kommende episodene.

Elefanten i rommet | Etter to sesonger hvor Elena (Nina Dobrev) hardnakket og taktfast har benektet at det er noe som helst mellom henne og Damon (Ian Somerhalder), så vil hun omsider innrømme det åpenbare. Som seiresjef Julie Plec fortalte til TVLine, så har vi aldri fått noen bekreftelse fra Elena at det faktisk er kjemi mellom henne og Damon. Det er mye som har vært usagt og det er en slags elefant i rommet som ikke blir omtalt. Men de har sine små øyeblikk og romantisk småkrangling og dynamikken har ikke gått upåaktet hen hos andre.

Episoden denne uken (episode 3.04) vil belyse dette litt mer. Det er gjennom vennene at Elena innser at det er alternativer utover Stefan (Paul Wesley) som nå er på en morderisk turné sammen med Klaus.

Trøbbel i paradis?| Er du en Tyler/Caroline shipper? I så fall så kan du kose seg den nærmeste perioden. De har virkelig blomstret opp og til og med seriesjef Plec innrømmer at hun er fan og liker dem sammen. Hun liker kommunikasjonen dem i mellom og forbindelsen som brakte dem sammen, nemlig at de begge er “monstre”. Tyler har akkurat avslørt for moren sin hva han er og Caroline har problemer med å overtale faren sin (Jack Coleman) at hun ikke er farlig selv om hun er vampyr.

Men ingenting kan vare evig. Og spesielt ikke i Mystic Falls. Etter hvert så går noe alldeles galt og de vil virkelig måtte kjempe denne sesongen.

Nærkontakt med spøkelser | I episode 3.04 så får vi omsider gjensyn med Bonnie (Kat Graham) og vi går nærmere inn på hva som skjer med Jeremy (Steven R. McQueen) sin sjette-sansaktige utvikling. Spøkelsene til Anna og Vicki har en agenda, og den er ikke sammenfallende…

I følge Plec så vil vi oppleve følelsesmessige konsekvenser av at Bonnie brakte Jeremy tilbake fra de døde. Det har ført til en form for rift i forholdet deres. Vi vil få se hva de spøkelsesaktige og overnaturlige konsekvensene er.

Dette vil bli utforsket spesielt rundt Halloween. Plec lover en skikkelig Halloween-tematisk episode. Det er ikke Halloween i Mystic Falls i episoden, men vi får likevel en episode som spiller spesielt mye på spøkelsene.

Og det er heller ikke lenge til Matt (Zach Roerig) vil få se igjen sin døde søster, Vicki.

Kaos i komiteen| Mystic Falls sin spesielle komitee for alt som har med overnaturlige ting å gjøre, har sett bedre dager. Det er jo litt spesielt at to av de mest fremtredende medlemmene har barn som er henholdsvis varulv og vampyr. Dette er noe som de andre ikke kan unngå å få med seg. Denne ukens episode vil fremheve komiteen sin inkompetanse til fulle.

 

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

One Response to “Vampire Diaries: ‘Delena’ kjemi, spøkelser og trøbbel for Caroline & Tyler”

  1. Spennende:) Har ikke sett ukens episode ennå:) men liker forholdet mellom caroline / tyler:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: