Pan Am skal vises på TV3

Du kan fly høyt gjennom 60-tallet på TV3 denne høsten!

TV3 selv gir oss nyheten om at 60-talls dramaet Pan Am blir å se på kanalen denne høsten. Serien har premiere 27.oktober kl 21.00.

Slik beskriver TV3 selv serien:

Dramaserien Pan Am tar oss tilbake til 1963 og tidenes mest glamorøse flyselskap, Pan Am. Mens en rask, ny og luksuriøs flåte av jetfly tar av mot fjerne destinasjoner, er selskapets flyvertinner i førersetet på en reise som er formet av romanser og internasjonal spionasje. Spenning og romantikk ligger i luften for reisende om bord på Pan Am. Velkommen til jet-alderen!

Vi følger en serie karakterer hvor Dean er den arrogante, karismatiske og ambisiøse nye piloten av en ny rase som ikke har fått militær trening. På tross av selskapets policy dater han Bridget, en strålende skjønnhet med en mystisk fortid. Den rebelske bohemen Maggie, spilt av Christina Ricci, forvandles til en tilkneppet profesjonell flyvertinne for å kunne reise verden rundt. For å gjøre crewet komplett møter vi flørtende Collette, den spenningssøkende Kate samt Laura, Kates yngre søster som rømmer fra et trist ekteskap i forstadens kjedsomhet til fordel for et liv blant skyene.

I motsetning til sesongens andre 60-talls satsning, The Playboy Club som allerede er kansellert, så har Pan Am landet stødigere med brukbare seertall og relativt gode kritikker.

Her er en promo:

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

One Response to “Pan Am skal vises på TV3”

  1. Kommer nok til å sjekke ut den serien:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: